Spájame Občanov Slovenska – SOSK

Tlačové konferencie, SOSK v médiách

SOSKSpájame Občanov Slovenska

KTO PONESIE ZODPOVEDNOSŤ ZA ZLÝ MANAŽMENT PANDÉMIE?

Hosťom TV OTV je pán Marián Kollár, predseda strany SOSK- Spájame občanov Slovenska

Predseda MuDr. Marian Kollár tlmočil Zásadné vyhlásenie platformy 7 statočných žien do europarlamentu v strane Spájame Občanov Slovenska k aktuálnej medzinárodnej situácii
vydaním MANIFESTU PRE SVETOVÝ MIER.

Kandidátky vypustili biele balóny ako symbol našej výzvy za svetový MIER. Tým odštartovali celosvetovú kampaň na Slovensku, ktorá bude pokračovať manifestáciou v Bruseli 23. 5. 2024.
Príďte nás podporiť!

Slovo mier už prestáva byť v EÚ tabu. Osvojuje si ho viacero politických strán, hovorí o ňom čoraz viac politikov. O téme sme sa rozprávali s Jánom Figeľom a Mariánom Kollárom.

Spoznajte slovenských kandidátov do Európskeho parlamentu v sérii relácií Európske Analýzy 24. V tretej diskusii s moderátorom JOJ 24 Adamom Zavřelom sa predstavili Ján Chalabala (KSS), Mária Kovaľová (Spájame občanov Slovenska – SOSK), Milan Krajniak (Kresťanská únia) a Marian Kotleba (Kotlebovci-ĽSNS).

Moderovaná diskusia s kandidátmi na poslancov a poslankyne Európskeho parlamentu. Hostia: Branislav Rybárik (SDKÚ-DS-Slovenská demokratická a kresťanská únia Demokratická strana) Mária Kovaľová (Spájame Občanov Slovenska – SOSK) Zuzana Šubová (Pirátska strana – Slovensko) Andrej Krajíček (SPOLOČNE OBČANIA SLOVENSKA)

Hosťom #tvotv je pani Libuša Nicholson, kandidátka za poslankyňu Európskeho parlamentu za stranu SOSK-Spájame občanov Slovenska.

 

Bývalý kancelár Národnej rady SR – predstavil novú stranu s názvom: Spájame občanov Slovenska – SOSK a projekt: Platforma – Európske voľby 2024 – Sedem statočných žien. Kollár vysvetľuje prečo práve sedem statočných žien smeruje do Europarlamentu.

Predsedom strany je lekár Marian Kollár. Dlhé roky nielen upozorňoval, ale hlavne navrhoval riešenia spolu s kolegami, odborníkmi z praxe. V minulosti viedol Lekárske odborové združenie, neskôr Slovenskú lekársku komoru. Organizoval tri úspešné „štrajky“ lekárov za čias vlád Mikuláša Dzurindu, Ivety Radičovej, ale aj Igora Matoviča. Jeho prioritou bolo, aby našich pacientov mal kto liečiť a aby dostávali takú zdravotnú starostlivosť, akú si zaslúžia.

Názov relácie: Vzdelávanie pre dospelých
Podtitul relácie: Eurovoľby 2024
Hostia relácie v prvej časti: Dagmar W. Kvapilíková, Petra Bertová Polovková, Libuša Nicholson, Mária Kovaľová, Miroslav Kollár | SLOBODNÝ VYSIELAČ

TK strany SOSK – Sedem statočných žien do Európskeho parlamentu

Kandidátku strany SOSK tvorí sedem žien | RTVS

Tlačová konferencia strany SOSK 

„Nové“ tváre v politike | TA3